Welcome to the Jungle

2.2

2.3

2.4

2.5madslending.dk

Se nu lige min flotte filihankat, som pludselig blev tryllet om til den modigste skovtiger, efter et par omgange rundt i vores lille skov. Jeg var verdens mest stolte kattemor, som billede to tydeligt indikerer. ;) Ved sidste tur lå han som en sulten løve, i det lave græs og sprang med alt, hvad han havde i sig, når en flue eller blomsterbi kom forbi hans vej. Og med stor succes! Jeg elskede at se ham udfolde sig derude, det virkede så naturligt for ham. Jeg glæder mig allerede til endnu flere eventyr, med den modigste sidekick!

bloglovin

12 comments

 1. missejammer

  Hvor er din Mads bare suveræn til at tage billeder, det er da helt vildt!!!
  Derudover er det en noget så LÆKKER filihankat som I har. Nøøøøjj hvor er han bare en smuk (og farlig?) tigermis! grrrr..
  Flotte billeder og dejlig oplevelse :)

  • Debbie

   Tak! Jeg kunne ikke være mere enig. Så hans billeder, før jeg kendte ham og var fuldstændig betaget fra første øjekast. Så jeg siger det ikke, bare fordi han er min kæreste. ;) Mange af hans billeder, kan jeg kigge på igen og igen. :)

   Ja, det var virkelig en dejlig oplevelse. Det er så dejligt, at så simple ting, kan gøre én så glad i låget og varm om hjertet. Så er man da ikke helt kynisk endnu. ;)

 2. Malene

  Ej hvor er han flot!
  Vi har diskuteret kat på det sidste min kæreste og jeg, men da vi har planer om at flytte til udlandet, må det blive en gang efter :-D

  • Debbie

   Uh, det lyder nu heller ikke som et dårligt eventyr at skulle ud på. Så må katten vente. :)

   Tak, jeg er også helt vild med ham!

 3. Tina

  Ej hvor er det bare godt at høre! :)

  Jeg frygter lidt, at han vil få ude-cravings..oplever I det? Og hvordan med toiletvaner – bliver han forvent med at kunne gå på toilettet i det fri, så han ikke gider bruge kattebakken?

  • Debbie

   Nej, det har vi slet ikke oplevet. Men det er jo også kun anden gang han er med dernede, så det er ikke blevet ‘normalen’ for ham.
   Han har på ingen måde tid til at gå på toilettet i det fri, der er alt for meget der optager, til at man kan tænke på sådanne sager. Hehe ;)

   • Tina Christensen

    Nåårh hvor kært :-) ej jeg glæder mig helt til at tage ham ud, når jeg får kolonihave :)

    • Debbie

     Altså det er jo meget individuelt, hvordan de reagerer. Vores anden kat afskyr verden udenfor, og vil helst bare leve sit liv under et tæppe. Hvor ham her derimod, elsker oplevelser og er altid klar på et nyt eventyr. Krydser fingre for, din tager lige så godt imod. :)

 4. Tina

  Øj nogle fine billeder!!

  Er han normalt indekat eller hvordan? Du skriver som om, at det er nyt for ham at komme ud :-) Jeg har selv en indekat, da jeg bor i lejlighed, men jeg har udsigt til et kolonihavehus inden for et års tid, og så overvejer jeg, om han skal være lidt udekat derude :)

  • Debbie

   Jeg er også vild med dem. Måtte straks dele! :)

   Ja herhjemme er de kun indenfor. Vi bor på 2. sal i byen, ud til en semistor vej, så her ville jeg ikke have lyst til at slippe sådan en fin kat løs. Men nede i sommerhuset har vi som sagt haft ham med ude en del gange (KUN i sele, det er et kæmpe område og han kender det ikke endnu) og han nyder det virkelig meget. Så det kan jeg varmt anbefale dig at prøve! :)