Veninde tid, faster tid og kæreste tid.

Sådan her så jeg ud i går. :)

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
trøje – Silence + Noise, skjorte – H&M, jeans – Gina Tricot.
Fotograf: Mads Lending

Jeg tog mod Christianshavn, for at nyde en aften i selskab med min yndlings Nya. Ingen kan formå at drikke mig så fuld som hende, og slet ikke når vi bare sidder os to hjemme i hendes lejlighed. Men det blev til mange festlige, dybsindige, latterfyldte og fantastiske timer, som bare fløj afsted. Det gør de altid i hendes selskab. Snart igen, Nya!

I dag har jeg været meget stolt faster, til Pippi-prinsessens afdansningsbal ♥ Og nu står den på wokmad og sofahygge med min aller eneste. Jeg håber I har en lige så dejlig weekend som mig :)

bloglovin

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>