Veninde tid, faster tid og kæreste tid.

Sådan her så jeg ud i går. :)

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
trøje – Silence + Noise, skjorte – H&M, jeans – Gina Tricot.
Fotograf: Mads Lending

Jeg tog mod Christianshavn, for at nyde en aften i selskab med min yndlings Nya. Ingen kan formå at drikke mig så fuld som hende, og slet ikke når vi bare sidder os to hjemme i hendes lejlighed. Men det blev til mange festlige, dybsindige, latterfyldte og fantastiske timer, som bare fløj afsted. Det gør de altid i hendes selskab. Snart igen, Nya!

I dag har jeg været meget stolt faster, til Pippi-prinsessens afdansningsbal ♥ Og nu står den på wokmad og sofahygge med min aller eneste. Jeg håber I har en lige så dejlig weekend som mig :)

bloglovin

Comments are closed.