Tumblr goodies on a monday?

Jeg har sprunget et par ‘Tumbling Thuesdays’ over, de sidste par uger. Jeg har simpelthen brugt minimal tid foran computeren og har ikke fået surfet på mine sædvanlige tumblr blogs, efter ny inspiration. Så derfor får I en mandags udgave i dag. Jeg vil i øvrigt eje alt Alexa Chung har på, på begge billeder af hende. Jeg håber I er kommet godt ind i den nye uge. :)

bloglovin

6 comments

  • Debbie

   Ja, den er fantastisk! Så vidt jeg kunne se, så er det et kampagnebillede fra Vero Modas efterårskollektion – så den burde jo være til at fremskaffe og til penge der er til at betale. :)

 1. Frederikke

  Jeg elsker simpelthen Alexa Chung, hun er bare så smuk og sød! Men de andre billeder er også rigtig fine :-)

  Jeg syntes din blog er rigtig fin! Måske kunne vi følges over bloglovin, hvis du har lyst. :-)

  Innocentcherry.dk

  • Debbie

   Ja, hun er altså utroligt fin, det kan jeg kun tilskrive mig!

   Jamen jo da, jeg følger dig derinde nu. Jeg glæder mig til at se nærmere på din blog. :)