Tid til en blogrunde

IMG_7034redi

Jeg teasede om det tidligere på ugen, da Anne Cathrine var så sød at skrive fine ord om mig og min blog. Jeg kunne dælme godt trænge til noget ny inspiration på blogfronten og jeg skyder derfor hermed min første og sidste blogrunde i gang, i hvert fald på denne blog. Men hvis interessen er der, er jeg sikker på det er noget Signe og jeg vil fortsætte med henne på fællesbloggen, når vi kommer så langt. :)

Men altså; har du en blog du gerne vil vise frem eller følger du måske en, som du synes fortjener noget opmærksomhed og et par ord med på vejen, så skriv adressen og gerne hvorfor, i en kommentar til dette indlæg. Jeg lader den køre i præcis en uge, altså til og med søndag d. 13. Så sætter jeg mig ned mandag d. 14 og kigger alle indslag igennem, og finder tre favoritter, som jeg vil fremhæve i et lille indlæg herinde. Jeg håber I vil lege med! :)

bloglovin

20 comments

 1. Kirstine

  Mig kender du jo ganske godt og jeg nyder jo jævnligt af lidt link love fra din side ;) Men vil gerne kaste følgende ind i puljen:

  Søde Cindi (http://cherriesandsunflowers.blogspot.dk/) sej dansk pige i Berlin, masser af mad og genbrug.

  A+K/VenterPaaVin er også nogle søde piger og stedET hvis man har brug for et skud flot kongeligt porcelæn.

  Og http://afterglobe.dk er altid god hvis man mangler rejse inspiration. ADVARELSE: Man får den sygeste rejselyst hvis man læser med!

  Kram K

 2. A+K/VenterPaaVin

  Uh, jeg elsker linklove! God idé Debbie :D

  Her er lidt blandet landhandel fra vores blogroll:

  http://dittesdag.bloggersdelight.dk/ <– hverdagshygge og fjoller.
  http://www.6400happimess.com/ <– Mumi-love, genbrugskup og snakkeri.
  http://www.piskeriset.dk/ <– lækkerier og madanmeldelser af 1. klasse.
  http://www.musicismysecret.blogspot.dk/ <– hverdagshygge, boganmeldelser og rejser.
  http://www.fototosse.blogspot.dk/ <– hyggelige dagligdagsglimt og loppefund.
  http://www.paeneoverflade.blogspot.dk/ <– bolig, alt mulig-snak og sarkasme.

  Og ja, så har jeg hørt http://www.venterpaavin.blogspot.com også er værd at tjekke ud B-) *host*

  - Anne

 3. Michelle

  Jeg vil da også gerne deltage, Debbie :-) derudover må jeg nævne taenkeboksen.blogspot.dk, emmaslebsager.dk, http://www.birdie-namnam.com, simpeldagbog.blogspot.dk, trinelykke.blogspot.dk, heltogaldeles.dk, tambourinesam.dk som er nogle af mine favoritter i blogland :-)

  • Debbie

   Tak søde Michelle. Det er jo ingen hemmelighed, at din blog har en helt særlig plads hos mig. :)
   Så fine indslag, mange kender jeg, nogle kun en smule. Glæder mig til at gå mere i dybden. :)

  • Debbie

   Yay, hvor dejligt I vil være med, søde Pernille. :D og ja, tænkte det var på sin plads at slutte af herinde, med lidt link love! :)

  • Debbie

   Uh, heltogaldeles.dk nævnt hele to gange, der skal jeg da i hvert fald have kigget nærmere. Tusind tak for de fine indslag. De to andre kendte jeg slet ikke og dig kigger jeg gerne forbi en ekstra gang! :)

 4. Simone

  Åh! Jeg elsker bloglove! :D Jeg er selv for ringe til at vise lidt kærlighed til de blogs jeg sætter pris på – men jeg elsker at læse den type indlæg ^_^

  Selvfølgelig er det altid fedt at få omtalt sin egen blog. Selv ejer jeg http://www.Microcut.dk, som jeg har haft i syv år, og som jeg ligger meget energi i, at vedligeholde. Min blog betyder meget for mig, og jeg glad for at den har “fulgt” mig i så mange år – og at jeg har gemt stort set alle de gamle indlæg (mest for min egen skyld. Der er ikke noget sjovere end at gå bare 3-4 år tilbage og grine af, hvor tosset man var ^_^)…

  Men jeg må jo nok indrømme at jeg kender andre blogs der fortjener omtalen mere end min egen. Selv har jeg især 4 styks som jeg syntes gør et fantastisk stykke arbejde – så jeg kan vel lige så godt tage dem fra en ende af.

  http://www.Katyhawk.dk – Jeg elsker denne blog fordi hun er et inspirerende og særpræget (på den gode måde), menneske. Hun har et godt øje for skønheden i alt, og deler flittigt de fantastiske billeder hun tager. Hun er har en fedt måde at skrive på, og holder sine indlæg overskuelige, og behagelige. Hun ligger ikke skjul på hvem hun er, og hvor hun står, og det respektere jeg virkelig hende, og hendes blog for.

  http://www.Mathildesblog.com – Jeg elsker Mathildes blog. Det er ikke en som bliver opdateret voldsomt ofte – men når hun skriver et indlæg, så får det mig altid til at smile. Hendes blog er en hverdagsblog, med letlæselige indlæg (hvilket jeg virkelig sætter pris på – så passer det altid ind liiiige at læse hendes indlæg). Hun skriver omkring sit liv, og de ting hun oplever, og det syntes jeg er spændene nok i sig selv.

  http://www.Gulde.dk – Gulde er en aktiv blogger, og jeg kigger jævnligt forbi hendes side. Hun skriver om meget forskelligt hvilket jeg syntes er fedt. De indlæg jeg sætter mest pris på, er dem hvor hun debattere et emne; eller i hvert fald ligger op til debat. Hun har nogle sunde, og solide holdninger (ifølge mig) – og selv når jeg ikke er enig, så nyder jeg at læse hendes indlæg, fordi de er så velargumenterede.

  http://www.Paperbackcastles.blogspot.dk – Jeg er normalt overhovedet ikke typen som bruger meget tid på bogblogs, og jeg må indrømme at jeg også ofte skipper teksen på Rikkes side. Ikke fordi den er uinteressant, men fordi billeder ofte siger mere end tusind ord, og er der noget Rikke er god til, så er det at tage fantastiske billeder, af noget så hverdagsagtigt som bøger! Imponerende! Når jeg engang i mellem LÆSER hendes indlæg, bliver jeg også altid her imponeret, for Rikke besidder nærmest et sprog som en poet.

  Det var de blogs som jeg i denne omgang havde at anbefale, og kaste lidt love efter ^_^

  Simone
  Microcut.dk

  • Debbie

   SÅ fedt indslag – TAK Simone! GLÆDER mig til at gå i krig med dem alle, det er nemlig kun Rikkes fine univers jeg kendte i forvejen. :)