Et nyt hjem

Første omgang sommerhusbilleder. Billeder fra afgang, turen herned, Kattemonens første møde med landet og den første opdagelses tur rundt om huset. Huset ligger mere eller mindre gemt inde i skoven, så man skal blot ud fra gårdspladsen, og så er der tæt natur.Der er simpelthen så mange ting at fotografere, så meget at se på, at indsnuse, opleve, smage på og udforske. Jeg er på ingen måde klar til at tage hjem igen i morgen. Det er faktisk med lidt vemod i hjertet, at turen går tilbage til storbyen. Jeg er forelsket i roen, naturen, autenciteten og alt den friske luft. Og det er kun fordi jeg ved at turen snart går tilbage hertil, at jeg overhoved kan overtales til at tage herfra. Jeg har fået mig et nyt hjem.

Jeg har et ton af billeder og en lille film på vej :)

bloglovin

Comments are closed.