Sommerhus idyl -fra Mads’ kamera.

En Doobie-bjørn, tiiidligt om morgenen.

Mandag morgen tog vi ud lidt i 06:00 om morgenen, for at se på fine dådyr og smukke morgenhimler.

Morgenmads-tid.

Fokuseret makro-fotografering. Det lille kamera kan sgu sit kram, med makro billeder.

Du er fundet, Kattemon!

Mmm…

Aftenputning. To trætte piger…

En lille strimmel stemningsbilleder, taget af Mads. Hans billeder bliver tit vist her på bloggen, men det er jo svært at lade være med at dele hans billeder, når han tager så mange fine. Jeg håber I synes det er hyggeligt at se glimt fra mit liv, set fra en andens objektiv. Han kan fange tingene fra nogle andre vinkler end mig, og det giver jo i hvert fald et større perspektiv. :)

bloglovin

13 comments

 1. Pingback: Sommerhus idyl -fra Mads’ kamera #2. | Debbies.dk
 2. Pingback: En tidlig morgen | Debbies.dk
 3. meilholm

  Ja han er dygtig din mand! Virkelig fine billeder og en rigtig go idé at vise lidt fra et andet perspektiv :) Nå ja, og så vil jeg ha din hue hehe :)

  -Signe

  • Debbie

   Ih, tak søde Signe. Det er jeg glad for at høre – det hele. Og de flotte ord er sendt videre.
   Haha, jeg elsker også den hue. :D den er fra Topshop!

    • Debbie

     jo, i vinters. Måske du kan finde den på ebay?, de har haft nogle forskellige udgaver af den. :)

     • Debbie

      …og ellers må det da være lige til, for sådan en kreativ sjæl som dig, selv at sy et par ører på en hue? :)

     • meilholm

      Hehe, ja måske man skulle være lidt krea :) Jeg er godt nok angst for symaskiner… Jeg syede mig selv i fingeren (ned gennem neglen! AAAAAV) i folkeskolen da jeg skulle tage det famøse kørekort… Men måske man skulle kaste sig ud i det – har faktisk lige fået min mors gamle 70′er maskine over til KBH :)

     • Debbie

      Hold da op, jeg forstår din angst! Men så er det måske på tide at komme op på hesten igen. Jeg overvejer selv at begive mig ud i lidt, bare sådan så man kan sy tøj op og ind og ud og hvad ved jeg. Kunne være lidt smart, hvis man skulle have sig sådan en second hand shop, at man liige kan modernisere nogle tingene en anelse.

      Jeg tror ørerne kunne være en god start, Signe. You can do it! Pas på fingrene.

 4. Michelle

  Det er virkelig nogle gode billeder! Stemningsfulde og fyldte med fortællinger og historier.
  Det ser ud til at have været en dejlig kærestetur :)

  • Debbie

   Tusind tak Michelle. Jeg har sendt de meget fine ord videre.
   Det er nemlig præcis det, som jeg elsker ved Mads’ billeder. Han er så god til at fange stemningen og forevige den.

   Og , det var virkelig også en dejlig tur. :)