Second hand shopping


Udover naturen, freden og alt det andet fantastiske herude på landet, er der også det gode ved det, at der er billige genbrugsbutikker, som man kan gå på jagt i efter skatte. I mandags tog vi ind forbi de to nærmeste (vi havde jo missemonen med, så vi ville ikke lade hende være alene for længe), hvor jeg fandt disse tre skatte.

For dem måtte jeg af med i alt 90kr – jeg er tilfreds! :)

bloglovin

8 comments

 1. Michelle

  Haha, ja jeg er også ked af at indrømme det men troede også at Jinx var en cool herre. Men at hun istedtet for er en laber dame, er jo heller ikke så dårligt, hehe :) Jeg glæder mig til at se den blå sag på i øvrigt.

  • Debbie

   Nej, det er det bestemt ikke dårligt. En laber, pæreformet, blå pelsklump. :)
   Men jeg kan sagtens forstå forvirringen, alle hendes ting er lyseblå – de står nemlig så godt til hendes blå farve.

   Jeg glæder mig også til at vise den frem! Den er simpelthen så fin, synes jeg. Og så til 45 kr. :)

 2. meilholm

  Sikke fine fund – ægte Debbie ting :)
  Og så er det lidt sjovt at jeg faktisk troede at Jinx var en herre missemon og ikke en dame missemon hehe :) Sorry Jinx… :)

  -Signe

  • Debbie

   Tak, Signe. Jeg kunne også se mig se i alle tingene. Det er ret vigtigt, når man genbrugsshopper, at man ikke bliver fanget af de billige priser og de gakkede sager.

   Hun ligner også mere en dreng, med hendes store klodsede og klumpede figur. Men når du hører hendes miau’en, er man ikke i tvivl. Det er simpelthen den mest tøsede lille fesne stemme. Hun er mors lille putte pige :D Jeg lover ikke at sige noget til hende ;)

   • meilholm

    Jeg tror måske det er fordi jeg selv har haft en drenge kat – som vist nok var homoseksuel haha :) Men han blev også født på Bøsøre Camping – så det lå lidt i kortene :) Han kunne i hvert fald meget godt li mænd og andre drenge katte!
    Glæder mig til at hilse på hende en dag!

    -Signe

    • Debbie

     Haha, ja han er nok blevet præget i den retning ;P da jeg boede hjemme, havde vi også en hankat, som var svært glad for mænd og for at slikke i mandlige armhuler. Meget ulækker kat.

     Ja det skal du gøre, hun er en oplevelse. Men hun skal nok lige have en time eller to inde i sofaen først – hun er utrolig genert nemlig :)