Roskilde stemning #01

Jeg har redigeret billeder på livet løs, men hold da op, hvor synes jeg stadig der er mange der skal laves. Tilgengæld er det smadder hyggeligt at se dem alle igennem og huske tilbage på de gode stunder, som hurtigt er druknet i andre gode stunder.

Jeg håber virkelig ikke at I allerede nu har fået nok af at kigge på billeder fra Roskilde, jeg har nemlig ret mange i vente. Det har været lidt svært at finde ud af, hvilken rækkefølge de skulle vises i og hvor mange af gangen. Men jeg tror det bliver til to omgange fra opvarmningsdagene og to omgange fra musikdagene. Så bliver indlæggene ikke alt for billedtunge. :)

Men altså, her er første omgang. Jeg håber I synes om dem…Skriv endelig hvad I synes om billederne, jeg savner at høre fra jer. :)

bloglovin

11 comments

 1. Mette Kock

  Fint fint fint, Debster! Du ser så cute ud altså :) Og et forsinket tillykke med fødselsdagen, håber du havde en fantastisk dag; jeg var i Spanien uden nogen som helst forbindelse. Kys.

  • Debbie

   Årh tak, Mette. Og tak, jeg kunne godt huske noget om at du var afsted samtidig med Roskilde – Overlevede du varmen, svedesvin? :D
   Jeg havde forresten en fantastisk fødselsdag. I et meget roligt tempo, helt perfekt.
   Date, snart? :)

   • Mette Kock

    Jeg klarede faktisk varmen bedre end forventet! Men da temperaturen ramte 38, var det måske også liiige lidt for meget!
    Ja! Starter job igen mandag, men engang i næste uge måske?

    • Debbie

     Det er forståeligt! Jeg synes det er godt klaret.
     Torsdag aften, måske? Vi kan lige sms’s ved. :*

 2. meilholm

  Super fine billeder! Nu var jeg jo ikke selv afsted i år, men synes du fanger Roskilde stemningen SÅ fint! Og det ser ud til at vejret var med Jer, trods en byge eller to :) Glæder mig til mere af samme pose!

  -Signe

  • Debbie

   Årh, det er jeg virkelig glad for at høre! Vejret var meget med os. Der var måske støvregn de første par dage, i form af fem dråber i hovedet, så var det væk igen. Fredag og lørdag regnede det om formiddagen, hvilket bare betød at man kunne få lov til at sove det længere. Og så klarede det op i løbet af dagen. Så jeg tror ikke vejret kunne have været meget bedre! :)

  • Debbie

   Årh tak Charlotte. Det er jeg virkelig glad for at høre. Der kommer en ordentlig portion igen i morgen. ;)

   Puuh, jamen.. Det ved jeg ikke, hehe. Altså en del af det er jo at indstille kameraet rigtigt når man tager billeder. Så sørger jeg for at tage alle mine billeder i både jpg- og raw-format. Jeg redigerer dem alle i Adobe Photoshop, hvor man rigtigt kan lege med billeder, når de er taget i raw. Nu ved jeg ikke hvilket kamera du bruger og hvilket program du redigerer i? :)

   • Charlotte B // Rebel Against Yourself

    Dem glæder jeg mig til at se :) Elsker at se Roskilde billeder, specielt de år jeg ikke selv har været der :)

    Jeg har et Canon 1100D, men jeg må indrømme jeg ikke har leget så meget med redigering endnu, men jeg har et program der hedder Pixelmator til det. Måske jeg bare skulle tage nogle billeder og sætte mig ned og prøve det af :)

    • Debbie

     Altså det er selvfølgelig en kunst i sig selv at tage et flot billede, så det er kun godt at du har brugt mest tid på det, vil jeg sige – alle kan redigere sig til noget pænt. :)

     Nu ved jeg ikke hvad de forskellige ting hedder i Pixelmator, men i Photoshop er der noget der hedder ‘Curves’, ‘Levels’ og ‘Brightness/Contrast’, hvis du kan finde noget tilsvarende i dit program, så burde du allerede være godt kørende med redigeringen. Det giver alt sammen mere dybde i billedet :) Held og lykke med legen :D