Pæne pasteller og fine flæser


Skjorte med bølget kantViktoriansk skjorte fra 70′ernePolka prikket bluse med bølget halsudskæringRomantisk 50′er viktoriansk skjorteblusePastel blå strik, med perleknapperPink pastelfarvet skjorte, med blomsterudskæringer og bølgede kanter.

Jeg kan bruge timer på at snuse rundt, inde på etsy.com. Her kigger jeg især efter fine second hand fund, men også finurlige hjemmelavede sager. Der er simpelthen alt, hvad hjertet begærer, indenfor rigtig mange områder. For tiden er jeg besat af skjorter og fine små detaljer, så i går aftes gik min søgning på bølgede kanter, viktoriansk og perler. Her er et par af de fine sager der dukkede op. Nr. 2, 3, 4 og 5, måtte især godt komme og bo hos mig! ♥

bloglovin

4 comments

  1. Michelle

    Jeg elsker etsy! Hold da op, man kan snuse rundt derinde i lang tid. Jeg snupper gerne skjorte nr. 1!

    • Debbie

      Den er også SÅ flot og lige dig, i øvrigt. Jeg er ikke så god til lyserød, så jeg ville nok ikke få den brugt. Havde den været hvid eller creme, havde jeg ikke tøvet et øjeblik med at handle! :)