Pæne én for én sko

TOMSsko
Sidst der var pr dage kiggede Signe og jeg jo blandt andet forbi Think PR, hvor de har så mange pæne sko (det var nemlig også her, jeg så de tidligere omtalte Gola’er). Disse fine sommer sko er fra mærket TOMS og ikke nok med at de er noget så pæne, de ser også yderst komfortable ud og så støtter de faktisk også et rigtig godt formål. Det er nemlig sådan, at du ved at købe et par sko automatisk giver et par til et barn i nød. Det kan du læse mere om lige her, samt hvorfor sko er sådan en god ting at donere. Jeg synes i hvert fald det var værd at læse om. :)

Jeg ville absolut ikke have noget imod at tulle rundt i alle skoene fra collagen, denne sommer. Men hvis jeg skal minimere mine valg, er favoritterne de to midterste par og de sorte oppe til højre. Men mest af alt de sølv-blågrå (lidt svært farve at definere, men pæn er den ;)). Tror farven er ret så fin, tilsat brune stænger og røde tånegle. Hvad synes I? :)

bloglovin

Comments are closed.