På besøg i Signes værksted

I dag havde jeg en samtale midt på dagen, så jeg havde taget fri fra arbejde. Det betød at der var tid til at besøge den søde Signe, i hendes lille værksted. Jeg bragte kage og Signe diskede op med fine smykker og kaffe med masser af mælk. Der røg lidt med mig hjem, som I må have billeder til gode af. Signe introducerede mig også for en genbrugsbutik, som ligger tæt på værkstedet. En lille hyggelig butik, stoppet med fine og utrolig finurlige sager. Den var lige mig! Jeg kom da også hjem med to jakker – dem må I også lige have til gode.

Efter genbrugssnusen var der da også liige tid, til at snuppe et dagens af os begge. Endnu en fordel ved at have fundet sig en sød blogger-veninde, én der forstår behovet for sådanne billeder. ;)

I kan forresten også få fingrene i Signes fine smykker, se hendes facebook side her.
Der er mange fine sager, kan jeg godt hilse og sige!

bloglovin

18 comments

 1. Pingback: Red wall | Debbies.dk
 2. Lou

  Ihh jeg gad også godt besøge søde Signes værksted! Er helt misundelig over at i bor så tæt på hinanden :) Men håber at vi måske kan lave et lille træf engang.
  Tror jeg har spottet et af Signes håndsmykker på din hånd.. Det er SÅ fint!

  Lou

  • Debbie

   Det kan jeg godt forstå, det var smadder hyggeligt! Det er virkelig også pudsigt at vi endda bor i samme del af Vanløse, det er virkelig hyggeligt at have fundet en veninde i nærheden som man oven i købet har så meget tilfælles med. Det kunne være virkelig hyggeligt med et træf, gad så godt at møde du og Michelle. :)

   Godt spottet! Jeg har længe været lun på det fine håndsmykke, så er så glad for det nu endelig er i min samling. Dog skulle min store hånd have lidt ekstra kæde på, modsat din lille bitte hånd, så vidt jeg kunne forstå på Signes historie. ;)

 3. Louise

  Sikke en fin blog, du har:)
  Handler ufattelig meget i genbrugsbutikker, så ville lige høre, hvilken en I besøgte? Hvis jeg nu skulle ha overset den:)

  • meilholm

   Hej Louise – nu tillader jeg mig lige at svare på spørgsmålet ;) Vi var i Kirkens Korshær på Fredeiksberg – skråt overfor Frb. centret på Falconer Alle ;) Det er en god gammeldags genner med gamle damer bag disken ;) Man skal bruge lidt tid og rode det hele godt igennem – men så finder man også guldet ;)

   -Signe

   • Louise

    Mange tak, Signe. Det var sødt af dig at skrive.
    Kender jeg faktisk godt:) Kan være jeg snart skal lægge vejen forbi den igen, det er ved at være længe siden.
    Dejlig aften til dig.

  • Debbie

   Tusind tak Louise. Jeg så lidt billeder fra din Instagram konto, og glæder mig meget til at komme hjem til en rigtig computer og kigge på din blog! Jeg kan se Signe har været så sød at orientere dig om butikken – tak søde Signe!

 4. Anne

  Hvor er det et hyggeligt værksted, hun har sig! Det lyder også som om I rigtig har hygget jer :) Jeg glæder mig til at se dine genner-fund, for hvis der er noget, jeg ELSKER ved genbrugsguld, så er det jakkerne :D

  • Debbie

   Det er vildt hyggeligt hendes værksted. Jeg fik helt lyst til at få mit eget! Jeg har også selv især en svaghed for jakkerne, det er bare lidt sjovere at finde en jakke sådan et sted. Jeg lover at få fotograferet dem senest lørdag! Kan afsløre at der er en kort lyseblå uldjakke og en kort ruskinds-wannabe i rød. Uh uuuh :D

 5. meilholm

  Det ser lige så hyggeligt ud som det var :) Næste gang skal vi ha lidt mere tid til at finde seje locations og gå amok i “dagens” haha :) Måske vi sku gøre det den dag vi skal på genner tour! Snart ikk? Glæder mig til at se de to nye jakker “in action” – jeg glæder mig også til at få mine nye luffer i brug!

  -Signe

  • Debbie

   Det var virkelig så hyggeligt. Jeg er så glad for at jeg har mødt dig. :)

   Ja, det var lige lidt presset med tiden i dag, men skønt at vi nåede det hele. :) Hvilke dage i december passer dig bedst? Jeg tænker det nok skal være en hverdag, ellers plejer de at lukke tidligt. Uh, jeg glæder mig også til at lufte dem. Jeg havde jeg gået og tænkt, at jeg manglede en pæn rød jakke – og vupti, så fandt jeg den. Føler mig meget genbrugsheldig lige for tiden. Det kan jeg godt forstå, de er også så lækre, dem kan jeg godt misunde dig lidt. ;)

   • meilholm

    Jeg prøvede dem i dag – de nye luffer – og de skal vist lige ha en omgang læderfedt for de er noget stive i betrækket haha. Men varme :) Vi må køre på dit genner held her i december så! Og det er også en fantastisk måde at få stillet shoppetrangen på :) Jeg skal arbejde en del i december, men torsdag d.13. december har jeg hele dagen fri – kan du der? Iiiiiih hvor jeg glæder mig! Det er nemlig super dejligt med en ny veninde med samme skøre hobby som en selv :)

    • Debbie

     Arh, så må du igang med smøring, det sner lige nu kan jeg hilse og sige. ;P det er nemlig både og god og billig måde at stille trangen. Jeg er også blevet mere og mere hub på idéen om en noget mere genbrugsfyldt garderobe, det giver altså bare et lidt mere personligt udtryk, synes jeg. :) jeg har lavet lidt om på mine timer, så er også fri heeele den 13. Så nu skal vi bare have lavet et skattekort! :D