Mobile Monday – uge 13

Jeg når lige min sædvanlige mobil-mandag med nød og næppe! I går blev jeg spurgt om jeg ville hjælpe på arbejdet i dag, og jeg har derfor ikke haft den ellers planlagte tid, før her til aften. Men, bedre sent end aldrig.

Så her er et udsnit af mine mobilbilleder fra uge 13. Jeg håber I er kommet godt ind i den nye uge.

Image Hosted by ImageShack.us

Denne uge har jeg hygget mig i min stribede striktrøje og pyntet mig med min fine Micky Mouse perlering, som jeg har fået af Mads. Jeg har også udnyttet at kunne sætte mit hår i hestehale, inden frisør besøg i morgen. Og jeg har luftet mine Converse sko, som jeg har pyntet med nitter på siden.

Image Hosted by ImageShack.us

Det har været så koldt i denne uge, så har jeg fundet min varme pels frem.

Image Hosted by ImageShack.us

Jeg har nydt en utrolig hyggelig middag på Mama Thai og håber bestemt ikke det var sidste gang. Jeg har også spist en masse andet lækkert.

Image Hosted by ImageShack.us

Jeg har beundret denne kanin, min momse har lavet. Jeg er helt forelsket i dens outfit.

Image Hosted by ImageShack.us

Og ellers har jeg lagt puslespil, med denne smukke prinsesse. Hun var så sød at vise sin faster, hvordan man samler sådan et. :)

bloglovin

Comments are closed.