Min søndag i billeder

Jeg havde en smadder hyggelig dag i søndags, i selskab med to af mine yndlings. Vi skulle egentlig have været til Grøn Koncert, som var en fødselsdagsgave-tur til mig. Men der gik lidt rod med billetterne, og så var der pludselig udsolgt. Men vi tog ind til byen og fik en virkelig hyggelig dag.


Vi startede ud med dejlig middag og da vores maver var mætte, gik vi ned gennem Strøget, hvor vi blandt andet kom forbi det gamle Scala og en masse andet spændende.


Her kom vi forbi Disney butikken, som blev mit første besøg i denne skønne forretning. Jeg elsker Disney, og kunne have købt alle prinsesserne, som hang fint på ræd og række derinde. Men jeg holdt mig i skindet. Vi fortsatte vores legetøjskiggen i Illum, som har en kæmpe afdeling på øverst etage. Det blev til for meget fristelse for en barnlig sjæl, så én enkelt ting kom med hjem. Den fineste lille figur, af ‘Den lille Prins’. Nu står han fint og passer på os ved siden af vores seng. Jeg viser ham frem i morgen. :)


Vi sprang impulsivt på en kanalrundfart, og tog en time til søs. Der er et eller andet beroligende ved at være ude på vandet.


På vejen hjem, kom vi forbi slikbutikken Candy Mega Store, som ligger på Strøget. Den er pebret i prisen, men har et vidunderligt udvalg. Vi blandede en pose hver og gik glade videre mod stationen, med vores fangst.

Hvis billederne og teksten ikke allerede har gjort det klart, så havde jeg en fantastisk søndag! :)

bloglovin

6 comments

 1. meilholm

  Årh Barbie afdeling i Disney butikken – der må jeg hen! Eeeeeeelsker Barbie! Ser ud til at I havde en virkelig hyggelig dag!

  -Signe

  • Debbie

   Barbie afdelingen er i Illum, men der var også prinsesse barbiedukker i Disney butikken <3 Heeeeaven!
   Det havde vi, rigtig god erstatning for Grøn Koncert! :))

 2. Pernille

  Årh det ligner I har haft den perfekte søndag.. Dinsney butikkerne er simpelthen for vilde, ville ønske der havde været en da jeg var lille :b Og nu bliver jeg virkelig virkelig sliksulten, øv, haha..

  Pernille

  • Debbie

   Det var helt perfekt. <3
   Ja de er helt ekstreme. Jeg været i den der er i Paris, og der er den i København jo ingenting ved siden af. Jeg ville virkelig også ønske de havde været der da jeg var barn. Godt jeg har en lille prinsesse i mit liv, man kan købe fin ting til derfra ;P