Klar, parat, stik af..

DSCF3219

IMG_6140

IMG_6135

DSCF0408

DSCF3312

IMG_0530

DSCF3258

IMG_0707

DSCF0365
Oij, hvor har jeg set frem til denne dag! Vi stikker af fra byen, larmen, menneskene og alt det man skal, men ikke gider. Jeg g l æ d e r mig til at gemme mig inde i skoven, trække vejret helt ned i maven og puste ud. Jeg skal selvfølgelig nok tjekke ind nu og da, og ellers er jeg jo flittig bruger af Instagram. :)

Det er i øvrigt ikke den store tilslutning, der har været til min lille blogrunde. Det skal måske lige nævnes, at alle er mere end velkommende til at deltage – faste læsere, blogs jeg allerede følger flittigt og dem jeg aldrig har set før. Kort sagt, alle! Når det er sagt, så håber jeg lidt flere skulle have lyst, til at melde sig på banen, med lidt link love til sin egen blog eller bare en man godt kan lide. :) Og ellers bliver det i hvert fald meget nemt at vælge 3, ud af de to der har deltaget. Haha. ;)

bloglovin

10 comments

  • Debbie

   Det er simpelthen definitionen af idyl det sted. Jeg savner det allerede! Og fedt Kristina. :)

  • Debbie

   Ja er det ikke?, jeg kunne ikke komme i tanke om meget bedre steder i hvert fald (ikke i det ganske danske land) :)

 1. C. Stubbe

  Åhh jeg glæder mig også til at stikke af i næste uge. Jeg tager til Sverige i fire dage sammen med kæresten og svigerfamilien. Jeg er fuldstændig forelsket i det sted – ingen storbyer, bare langt ude på landet med roen og skovens lyde omkring en. Fantastisk sted! :)

  • Debbie

   Ja, man skal ikke undervurdere sådan noget. Bare lukke lidt af fra internet, sociale medier, arbejde og sure pligter for en stund. Det er sundt for krop og sjæl. Rigtig god tur! :)