Jubii – jeg skal snart flytte!

IMG_8220redi
signehop

…Altså ikke sådan i den virkelige verden, men meget virkeligt i den virtuelle verden. Jeg har længe gået og trængt til forandring og følt, at jeg var gået lidt på standby herinde. Det drøftede jeg en dag, med søde Signe og det viste sig, at hun gik og følte det samme. Derfra tog os ikke mange minutter at blive enige, om at sno kattehalerne sammen og skabe et fælles univers. Vi linker alligevel til hinanden i hvert andet indlæg og tager til alle blogevents sammen, så det lå egentlig lige til højrebenet og derfor hopper vi altså lidt af glæde, herinde i dag! :)

Jeg lægger selvfølgelig et link op til den nye adresse, det sekund det hele er på plads. Jeg har sådan en dejlig mavefornemmelse omkring det hele og kan helt ærligt, slet ikke vente med at komme i gang. Jeg håber virkelig (!!), at I har lyst til at følge med! :)

bloglovin

16 comments

 1. Lou

  YAY! Fantastisk ide :)
  Jeg holder jo meget af jer begge og det giver virkelig god mening med en fælles blog. Glæder mig super meget til at se jeres nye hjem!

  Kh Lou

  • Debbie

   Årh, søde Lou. Vi holder i hvert fald også meget af dig, skønne dame. Og hvor er det dejligt at læse! Du skal forhåbentlig ikke vente længe endnu. :)

   Kh

 2. Kirstine

  Fedt team! Glæder mig til housewarming på jeres nye adresse ;)
  Hugs K – og kaffe eller noget snart?

  • Debbie

   Det er en fest du helt sikkert er inviteret til søde K!
   Og ja, havde faktisk tænkt at skrive til dig. Suser dog til landet næste uge, men ugen efter skal vi klart sippe noget kaffe og måske kigge lidt genbrug?

  • Debbie

   Ja, jeg ved slet ikke, hvorfor idéen ikke har strejfet os noget før. :) Og hvor er det dejligt at læse, Charlotte! :)

 3. Lise Emilia

  Som jeg lige kommenterede inde på Signes blog, så glæder jeg mig!
  Dobbelt op på niceness på én blog! Pisse fedt :-)

  - Lise Emilia

  • Debbie

   Ih, hvor er det d e j l i g t at læse, Lise Emilia! Du kan tro der er to kattemaver, der har været ved at gå ud af deres gode skind af bar spænding over modtagelsen, af den her nyhed! :O
   Vi skynder os at blive færdige. :)