Jeg har fået endnu en fin blog anbefaling!

Jeg blev så glad forleden dag, da jeg stødte på endnu et par meget fine ord, om min lille blog. Denne gang kom de fra, Charlotte som har bloggen ‘Rebel Against Yourself‘. Ja faktisk er det jo ikke første gang, at jeg har været nævnt på Charlottes blog, hun har også haft et af mine billeder med i et indlæg om hendes fascination af læbepiercinger.

Hendes nyeste fine ord kan I læse lige her. Tak for det Charlotte. :)

bloglovin

3 comments

 1. Lou

  Din blog fortjener også en masse omtale med det store arbejde du/i lægger i de mange fine og flotte billeder. Keep it up :)

  Lou

  • Debbie

   Tak Lou. Det er virkelig utrolig dejligt at høre! :)
   Jeg/vi nyder virkelig at bruge tid herinde og til ting hertil. Så det er dejligt at vide, at der er nogen der synes om det, med det store stykke arbejde der er bag. Vi fortsætter, vi kan nemlig slet ikke lade være ;)