Gag & Gimmick

gagindlaeg0

Jeg har altid været god for en temafest. Før jeg flyttede sammen med Mads, boede jeg i et bofællesskab, hvor vi var berømte og berygtede for vores gennemførte temafester. Temaerne har været mange; superhelte vs. superskurke, idolfest, cowboy og indianere, find Holger mm. og selvfølgelig klassikere som Tour De Chambre (den var legendarisk!), oktoberfest, halloween og fastelavn.

gagindlaeg01

gagindlaeg2Vimpel, Slik Dronning, Find Holger kostume, Rock’n’roll kjole, Kattemaske, Maske med fjer, prikkede og stribede fødselsdagslys, hundrede røde balloner, fold ud pingvin i plisseret papir.

Desværre rækker mine kreative evner ikke til at lave mine egne kostumer, så jeg har altid tyet til de mange kostumeforretninger, som der heldigvis er at finde rundt omkring på nettet. Heriblandt findes Gag.dk (Gag & Gimmick), som har et næsten uoverskueligt stort udvalg af udklædnings tøj, tilbehør og pynt til enhver festlig lejlighed. Var det måske noget med et uhyggeligt heksekostume til Sankt Hans festen? Eller hvad med en oppustelig banan, bare fordi?

Jeg selv sidder her og ønsker at jeg bliver inviteret til en fest, hvor jeg kan ankomme som slik dronning. Eller måske som Holger pigen (har hun et navn?), til en Find Holger fest. Jeg kunne også virkelig godt bruge den udfoldelige pingvin (jeg elsker jo pingviner!), og de prikkede og stribede fødselsdagslys er jo SÅ fine. Desværre er de udsolgte lige pt, men de var så fine at de måtte med i collagen. Jeg håber de snart kommer på lager derinde igen, så tror jeg jeg må have mig et par sæt, til fremtidige fødselsdagskager. :)

Siden er sat så smart op, at du nemt kan søge i temaer, ja du kan sågar finde sortimentet opdelt i farver derinde. Så det er nemt at finde det man søger,  i det brede sortiment. Jeg ved i hvert fald, hvor jeg kan lede næste gang nogen inviterer til kostumefest!

(BEMÆRK: dette indlæg er sponsoreret, men alle ord er som altid 100% mine egne)

bloglovin

2 comments

  1. Kirstine

    Åhh jeg elsker altså også alt hvad der hedder udklædning, pynt og gak og gøgl, såvel til hverdag som til fest! Måske især til hverdag ;) Ville købe hele butikken hvis jeg havde råd! Og plads for den sags skyld… :)

    • Debbie

      Jeg kunne ikke være mere enig. Og her er der jo ting til enhver lejlighed, så der er mange gode undskyldninger at gøre brug af, for at fylde en masse i kurven! :D