FREMTIDEN

IMG_3467

IMG_3469

IMG_3472

IMG_3471

IMG_3477

IMG_3490

IMG_3483

IMG_3474
I går gjorde vi os mange stop på vores genbrugsskattejagt, men særligt en butik fangede vores interesse. FREMTIDEN på Nørrebrogade, som hører under Røde Kors. Butikken har et håndplukket udvalg af genbrugs- og vintagetøj og tilbehør, særligt udvalgt af de unge frivillige som driver butikken.

Man tænker umiddelbart at det hele er meget dyrt, for butikken er virkelig fint indrettet, med alle varer hængende pænt og overskueligt. Meget modsat de genbrugser jeg snuser i normalt, som nærmere er rodebunker og tætpakkede tøjstativer, med søde ældre damer bag disken. Men priserne du finder i FREMTIDEN er faktisk helt okay. Tingene er måske en anelse dyrere, end almindelige Røde Kors butikker og andre lignende genbrugser, men til gengæld slipper du for at skulle grave dig gennem dybe bunker og tætte stativer for at finde frem til skattene. Skattene er nemlig fundet til dig på forhånd. Og sikke nogle skatte de havde fundet… Jeg gik derfra med to virkelig fine, hvide skjorter. :) De frivillige der driver butikken er i øvrigt smadder venlige og imødekommende, butikken har en hyggelig og meget afslappet atmosfære. Den er helt sikkert tilføjet på min genbrugsliste. :)

FRMTIDEN finder du på Nørrebrogade 40 (på hjørnet af Elmegade og Nørrebrogade). Du kan også følge butikken på Facebook, hvor de opdaterer omkring arrangementer, tilbud med mere. Behøver jeg at nævne at dette indlæg ikke er sponsoreret?, genbrugskiggen er blot noget der optager mig meget. :)

bloglovin

7 comments

  • Debbie

   Tak Katrine. Du kan også tro der var fint. Og butikken var endda i pakkerod da vi besøgte den. Så tror snart jeg må forbi igen, så man kan få den fulde oplevelse. :)

   Det lyder rigtig dejligt, det er jeg glad for at høre! Billederne er snuppet, de skal bare lige laves. :)

  • Debbie

   Det kan du også tro der var, Michelle. Jeg tror snart jeg må forbi igen.

   Jeg har tidligere skrevet herinde, at du har en rigtig fin blog. Desværre har jeg ikke nogen bruger der kan kommentere på din, men jeg kigger tit forbi. :)

  • Debbie

   Ja, det skal du gøre, K. De finder mange finurlige og lidt skæve ting, så tror den vil være noget lige for dig. :)

   Kram og kaffe snart?!

   • Kirstine

    Den var godt nok lidt lille :) Men fin, dog var de stadig i pakkerod. Og ja til kaffe og måske et smut i en genner eller to? I har givet mig den vildeste genbrugstrang med alt jeres snak ;)