Fine ord min vej

Okay, jeg blev godt nok glad helt ned i maven, da jeg efter en (aaalt for tidlig) morgenvagt, endelig kunne kaste mig på sofaen og tjekke bloglovin’. Her stødte jeg nemlig på søde ord om lille mig og bloggis, henne hos den altid fine Anne Cathrine Bro. Jeg havde nemlig tilmeldt mig hendes blogrunde (som kort sagt går ud på, at man kan tilmelde sin blog eller én man synes fortjener at blive fremhævet og så udvælges tre hun synes er særligt godt om) og bum – så blev jeg valgt. Hvor heldig kan man lige være!

annecatanbeLæs hele indlægget her, der er blandt andet også fine ord om søde K.

Sådan nogle fine ord giver mig virkelig lyst til at gøre mig mere umage herinde og stramme mig an. Og så har jeg i øvrigt tænkt mig, at efterabe idéen og lave noget lignende herinde. Var det noget I kunne have lyst til at deltage i og læse om? Jeg kunne i hvert fald godt selv trænge til lidt ny bloginspiration! :)

bloglovin

6 comments

  • Debbie

   Ja, det er altså utroligt, så meget glæde sådan noget kan bringe. Og tusind tak, søde Lou! :)

 1. Frøken Lyngsø

  Det var da en rigtig god idé! :D Og tillykke med udvælgelsen og den fine omtale – hvis du lavede noget lignende ville jeg helt sikkert deltage

  • Debbie

   Jeg forsøger at få det skudt i gang i løbet af ugen – så kig endelig forbi! Og tusind tak :D