2 comments

 1. Rebel Against Yourself

  Aj der er da virkelig alle slags dyr der hva? Jeg var taget hjem med det samme jeg så den slange.. Puh ha dem er jeg ikke glad for!… Men udover slangen så ser der bare virkelig idyllisk ud :)

  • Debbie

   Jeg er faktisk lige blevet gjort opmærksom på, at det ‘bare’ er en stålorm. Synes også det var pudsigt vi så en babyslange i samme størrelser to dage i træk. Men ja, der er virkelig mange dyr hernede. Jeg tror det er fordi der virkelig ikke er nogen mennesker her. Vi så også en ugle i går? Sådan en har jeg aldrig set før.

   Men det er godt nok også med lidt splittede følelser at jeg er her. Jeg er virkelig ikke god til kravl og insekter. Eller det totale mørke, der er her om aftenen. Men samtidig nyder jeg roen, og de søde dyr så meget, så det opvejer ligesom det andet. :)