Detaljer fra i går
Der er så mange små fine detaljer alle vegne, som er fascinerende at fange i makro format og studere nærmere på sin computer senere hen. Alle billederne er fra i går, som både bød på varme solstråler og små byger – men med gummistøvler og regnfrakke kan man klare det meste.

I aften skal vi hjem, og jeg tror vi skal se dyner tidligt. Mads tog ud tidligt i morges, for at fotografere, mens jeg blev liggende i sengen med ondt i hovedet. Jeg fik dog ikke lov til at ligge meget længe, førend Jinx synes jeg skulle se hendes flotte fangst – en sommerfugl, som altså skulle ligge ved siden af mig i sengen. Nu er jeg angst for alt kryb og lignende, så jeg var knap så begejstret som hun måske havde regnet med.

Så det kræver nok lidt ekstra søvn i nat, for at kunne komme igennem ugens strabadser. Jeg håber I er kommet bedre fra start i den nye uge. ;P Jeg er tilbage senere, med Instagram glimt fra den forgangne uge!

bloglovin.

Comments are closed.