Dagens i pasteller og prikker

IMG_9027

IMG_9035

IMG_9044

IMG_9039

IMG_9048

IMG_9050

IMG_9068

IMG_9059

IMG_9062

Således har jeg set ud i dag, i det vidunderlige forårsvejr. Bukserne er fra Marimekko, jeg købte dem da jeg var i Helsinki tilbage i februar. De kunne mærkes på kontoen, men jeg har simpelthen været så glad for dem, så det er det hele værd. Toppen er et genbrugsfund og kraven har jeg arvet fra Mads’ momse. Der er stadig prismærke i på 7 kr. Gid man kunne få kraver til den pris i dag. :) Der er i øvrigt Signe, der har været så sød at fotografere og jeg der har redigeret. :)

Signe havde inviteret mig med på besøg hos et par pr bureauer i dag, for at kigge på pæne efterårskollektioner. Vi besøgte Holm & Bertung og PR Connect, og selvom det måske ikke liige er tung strik og mørketoner der lokker allermest lige nu, så var der alligevel SÅ mange fine ting, der SÅ godt måtte flytte ind nu, nu, nu. Blandt andet et par fine printede sæt, som jeg jo er stor fan af. I får lidt glimt at se i morgen. :)

bloglovin

4 comments

 1. Lou

  Fine fine Debbie!
  De bukser er altså bare super gode til dig :) Er vild med 2. sidste billede. Købte også prikker i London og sendte selvfølgelig dronningen af prikker en kærlig tanke..

  /Lou

  • Debbie

   Hvor er du sød! :) Jeg glæder mig meget til at se, hvilke prikker der har fundet vej til Ghettoen. Dine andre London-fund er jo simpelthen så fine! :)