Always be yourself. Unless you can be a unicorn. Then always be a unicorn

IMG_0990

IMG_0977

IMG_0993

IMG_0983

IMG_1011

Som lovet, et stykke dagens fra den hyggelige tirsdag, jeg tilbragte i selskab med den søde frk. Meilholm. Billederne er også taget af hende. :) Jeg var hoppet i mit heste/enhjørning sæt fra H&M, tilsat yndlings kinasko og virkelig fesne krøller. MEN, efter et frisørbesøg samme dag, kom der liiidt mere styr på lokkerne, selvom spidser nu stadig trænger til en lille studsning. :P Oh well…

Forresten, hvor er det sindssygt fedt, at der er så mange der har deltaget i min giveaway. Det er jeg virkelig SÅ glad for. :D Tak tak tak, og fortsæt endelig!

bloglovin

6 comments

  • Debbie

   Ja, det havde altså liiige været prikken over i’et! Jeg må lige skrive på billedet og forhøre mig ad. :)

 1. Kirstine

  YES! Lyder godt :) Jeg har feire og nærmest ikke andet end tid til kaffe og kinasko så du siger bare til ;)
  Kram K

  • Debbie

   Tak! De er faktisk bare fra Den Kinesiske butik. De koster omkring 50kr, så jeg sørger altid for at hamstre lidt når jeg kommer forbi (de plejer at have forskellige farver og mønstre). Vi kan tage derind sammen og kombinere det med en koptårkaf’ eller noget? Jeg trænger til et par nye sorte. :)