All I wanna do, is wear some blue

IMG_7505redi

IMG_7537redi

IMG_7521redi

IMG_7540redi

IMG_7543redi

I kan måske fornemme på mine dagens billeder, at jeg er svært glad for blå i disse dage. Det er gået hen og blevet lidt af en yndlingsfarve. Denne sag er især en favorit i disse dage, den er simpelthen så varm og rar. At den har tilhørt Mads’ momse, gør den bare endnu hyggeligere. :)

Billederne er fra i torsdags, hvor jeg havde en kærkommen kaffeaftale, med fine Signe. Efter vi havde slubret kaffe og hapset kanelsnegle, tog vi ud på endnu et lille Vesterbro-eventyr. Traditionen tro blev der fotograferet ‘dagens’ og genbrugs kigget, og jeg fandt en (mega!) sej, sølvfarvet bodystocking i genbrugsen, som jeg faktisk allerede luftede til koncerten i fredags. Den må I lige få et glimt af snarest. :)

bloglovin

2 comments